Općenito

Tvrtka Fine stvari d.o.o. o ukviru ove elektroničke trgovine (www.finestvari.hr) posluje s kupcima na teritoriju Republike Hrvatske. Naša ponuda je slobodna i neobvezujuća.

Cijene

Istaknute cijene su važeće u trenutku narudžbe. Sve istaknute cijene uključuju PDV, te povratnu naknadu za zbrinjavanje ambalaže.
Za tvrtke s posebno odobrenim statusom, istaknute su veleprodajne cijene robe, bez PDV-a i povratne naknade – što će biti jasno naznačeno pri prijavi takovog korisnika.

Način plaćanja

Naručenu robu možete platiti  pouzećem putem dostavne službe.

Pridržavamo si pravo da Vas telefonski kontaktiramo prije isporuke radi dodatnih informacija o terminu dostave.

Prijevoz i dostava

Komisioniranu robu pakiramo u kutije za 3, 6 i 12 boca. Molimo Vas da planirate Vašu narudžbu u odgovarajućoj količini kako bi smanjili rizik od oštećenja pri transportu na minimum.
Robu dostavljamo kurirskom službom ili vlasititim prijevozom na sve adrese unutar RH. Za narudžbe zaračunavamo paušalan iznos troška dostave od 32,00 kn.
Za narudžbe koje su temelj individualno dogovorenih uvjeta prodaje ne važi navedeno.

Šteta pri transportu robe

Svu robu isporučujemo u posebno robusnoj ambalaži koja smanjuje riziko od nastanka štete. Ukoliko bi se ipak dogodila šteta tijekom transporta (lom neke boce ili slično) robu niste dužni preuzeti. U tom slučaju molimo da nas odmah obavijestite.

Raspoloživost

Pojedini proizvodi iz naše trgovine, posebice rijetki i skupocjeni Whisky, možebitno nismo u mogućnosti isporučiti u dostatnim količinama. Vina koja nudimo imaju naznačenu godinu berbe. U iznimnim slučajevima, a isključivo kod redovnih, mlađih vina, zadržavamo si pravo da Vam isporučimo proizvod iz prethodnog ili slijedećeg godišta berbe.

Skladištenje robe

Fine stvari d.o.o. zakupila je skladišni prostor koji je optimalan za skladištenje vina i drugih pića. Konstantna temperatura od 12-16°C tijekom cijele godine, te povoljan postotak vlage jamče da su sva pića koja isporučujemo bila skladištena u odgovarajućim uvjetima.

Uvjeti korištenja

Uslijed zakonske regulative, pridržavamo si pravo provjere punoljetnosti kupca prilikom dostave robe.

 

Dostava i povrat proizvoda

Cijenjeni Kupci,


Fine stvari d.o.o. će se potruditi da Vaša kupovina bude što ugodnija, povoljna, jasna i sigurna.

Dostava

Ukoliko je iznos vaše narudžbe veći od 500,00 kn, dostava je besplatna. Za narudžbe ukupne vrijednosti ispod 500,00 kn trošak dostave iznosi 32,00 Kn.
Navedeni iznos je jedinstven za sve adrese unutar Republike Hrvatske.
Sve proizvode koje ste naručili do 13:00 sati u pravilu otpremamo istog dana, a vrijeme dostave je od jednog do tri radna dana.
Komisioniranu robu pakiramo u posebno robusne kartonske kutije.
Raspolažemo s kutijama za 3, 6, i 12 boca, čime Vam skrećemo pažnju na optimalnu količinu za pojedinačne narudžbe, smanjujući time riziko od oštećenja ili loma na minimum.
Robu dostavljamo kurirskom službom ili vlasititim prijevozom izravno na sve adrese unutar Republike Hrvatske.
Kako bi se izbjegle situacije u kojima dostavljač ne bude dočekan od ukućana, umoljavamo Vas da obavezno osigurate prisutnost pri uručenju pošiljke ili pri naručivanju ostavite komentar o željenom vremenu dostave.

Pošiljke kupljene uz opciju plaćanja pouzećem

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem, umoljavamo Vas da prethodno pripremite odgovarajući iznos u gotovini, čime ćete smanjiti administrativne probleme pri uručenju.

Povrat robe


Isporučenu pošiljku možete u roku od 14 dana od isporuke vratiti na našu adresu tvrtke:
Fine stvari d.o.o.
10000 Zagreb
Kornatska 3

Molimo da uvažite činjenicu da otvorene pošiljke ne možemo prihvatiti!

 

Privatnost

Tvrtka Fine stvari d.o.o. obvezuje se da će poštivati (čuvati) privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja.
Ostavljamo Vam kao cijenjenim kupcima, mogućnost izbora o upotrebi Vaših podataka, uključujući mogućnost odluke želite li ili ne da se Vaše ime ukloni s lista koje se koriste za informativno/marketinške kampanje.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo ovlaštenim djelatnicima tvrtke Fine stvari d.o.o. kao i kurirskoj službi, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici naše tvrtke kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Back to Top